Camfil är med där det händer

14 mars 2019
Camfil mässmonter ISH

Våra kunder runtom i Europa är de som Camfil lever och växer med hela tiden. Vi har mängder av säljare som är ute och träffar kunder dagarna i ända. Filterskolan har vi kört i över 20 år och den har blivit en välbesökt arena för kunder och intressenter som vill lära sig mer om energieffektiv luftfiltrering och dess värdeskapande hälsoeffekter. 

Vi tillbringar också många dagar om året i vårt rullande laboratorium och utbildningsrum, RoadShow-trailern. Den ser ni även i år på Almedalsveckan i Visby. Men det räcker inte för oss som vill förbättra luften inomhus runtom i Europa. 

Mässor är ett annat traditionellt sätt att möta kunder under lite avslappnande situationer. Nu får ni komma till oss och fråga om allt möjligt. Ni har också möjlighet att titta in till några av våra konkurrenter och jämföra vårt erbjudande. Utöver själva filterprodukten så har vi massor att erbjuda för att ni skall känna att ni fått det bästa ur både filtreringseffektivitet och ur energisynpunkt. Vi har ju mer än 55 års erfarenhet av det vi håller på med. 

Vi tänker fortfarande vara med på de viktiga mässorna runtom i Europa. Förra veckan fanns vi på Fastighetsmässan i Kista och den här veckan ställde vi ut på Europas största ventilationsmässa, ISH i Frankfurt. 

Glöm inte att titta in på vår nya webbplats,  www.camfil.se

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss