God Jul och gott nytt 2019!

20 december 2018
Fotolia_71378094_Subscription_Monthly_XXL

Nu närmar sig jul och avkoppling tillsammans med familj och vänner. På Camfil Svenska kan vi se tillbaka på ett kanonfint år och fortsatt god utveckling.

Just nu utvecklar vi vår organisation och vårt erbjudande för att göra det ännu enklare att arbeta med Camfil. Vår nya globala webbplats presenteras under Q1 2019 med en helt ny upplevelse när det gäller att välja och handla rätt filter för olika typer av applikationer.

Efter nyår publiceras även konkreta filterdata från den reviderade energiklassificeringen av filter för allmänventilation. Mer om det kommer du att få reda på i början av nästa år.

Tack för att du läser den här bloggen och tack för att du väljer Camfil. Vi lovar att fortsätta driva utvecklingen för en bättre innemiljö i våra bostäder och arbetsplatser där vi tillbringar den största delen av vår tid. Det är du som kund som är grunden till att vi kan fortsätta vårt arbete med att bidra till att göra ren luft till en mänsklig rättighet.

Tack för 2018!

God Jul och ett Gott Nytt År.

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss