Camfils returpåsar i återvunnen plast håller luften och miljön ren

07 november 2018
Camfil returpåse

Med tiden samlar dina luftfilter på sig damm, stoft, föroreningar och måste till slut bytas ut mot nya och rena filter. Att byta luftfilter kan dock skräpa ned fastighetens lokaler, samtidigt som partiklarna riskerar att andas in av personen som utför bytet.

Som kund hos Camfil har du därför alltid haft möjlighet att få en returpåse tillsammans med din beställning. Returpåsen är tillverkad i plast och håller tätt när de uttjänta filtren transporteras till förbränningen. Nästan alla våra kunder väljer att få med påsen vid köp av nya filter.

Som en del i vårt hållbarhetsarbete lanserar vi nu en ny påse i återvunnen plast. Hela 75% av påsen är tillverkad av plast som bland annat återvunnits från produktionen i Trosa samt övrig plast från inkommande råmaterial och gods. Allt skickas till vår påsleverantör och används i produktionen av nya plastpåsar. Drygt 12 ton plast återanvänds nu varje år. Ett stort steg för en mer hållbar värld!

Sök på bloggen

Prenumerera

Prenumerera nu >>

Följ oss