Boosta din arbetsmiljö med luftrenare

22 oktober 2018
Camfil-boosta-din-181018

På vissa platser genereras stora mängder föroreningar som smutsar ner luften runtomkring oss. Med hjälp av en luftrenare får du ett effektivt komplement till din ordinarie ventilationsanläggning som samtidigt förbättrar arbetsmiljön.

Tillverkningsindustrier, stora lagerhus, sjukhus och livsmedelstillverkning är bara några exempel på platser där ren luft är ett måste. Föroreningar från kemikalier, interiörmaterial eller till exempel från en förkyld anställd kan kontaminera luften och orsaka sjukanmälningar, driftstopp eller rentav försämra kvaliteten på produkten.

En luftrenare är en smart och effektiv lösning som genom cirkulation renar luften i innemiljön som vi själva förorenar. Dessutom fungerar den som ett komplement till ditt befintliga ventilationssystem, vilket ger energisparande fördelar.

Camfils luftrenare finns från små modeller för bostäder till större för industriellt bruk. Samtliga luftrenare har marknadens ledande och mest effektiva Absolute™  HEPA filter. De är utvecklade för att inte bara skydda dina medarbetare, produkter och processer utan också för att reducera energianvändningen. 

Camfils luftrenare för molekylärfiltrering är direkt anpassade för sjukhus, livsmedelsindustrier och datacentraler. I sjukhus för att få bort formaldehyd från laboratoriemiljö, rening av sterila miljöer. I datacentraler för reducering av korrosion.

Den 5-7 november vill vi se dig på Logistik & Transportmässan i Göteborg. Besök oss i monter B07:44 och träffa våra experter på luftrenare för lager, logistik och alla möjliga ändamål!
Beställ din kostnadsfria biljett här >>

Läs mer om våra luftrenare i broschyren  ”Mest ren luft för pengarna”.

Sök på bloggen

Prenumerera

Prenumerera nu >>

Följ oss