Ett lyckat Almedalen!

16 augusti 2018
Camfils trailer i Almedalen 2018

Nu är de flesta på Camfil tillbaka igen efter en underbar sommar i Sverige. För några av oss började sommaren med att bemanna Svensk Ventilations trailer i Almedalen, tillsammans med andra företag i branschen.

För sjunde sommaren i rad ställde ventilationsbranschen upp med ett digert program under fyra dagar. Svensk Ventilation är numera ett etablerat namn under Almedalsveckan och trailern var full av aktivitet från morgon till kväll. Fokus för föredragen och paneldebatterna var energibesparingar och att skapa en god inomhusmiljö. Till det kopplas även problemen med renovering av miljonprogrammen och hur inomhusmiljön i skolorna kan förbättras med hjälp av förbättrad ventilation.

Byggstoppet stod också på programmet. När och hur löser vi bostadsbristen för unga? Allt från partiernas ungdomspolitiker och riksdagspolitiker till bankerna och bostadsbolagen diskuterade frågan. En förmiddag full med diskussioner och förslag fån alla medverkande och trailern full med intresserade lyssnare och frågeställare.

Svensk Ventilation gör ett bra intryck på våra politiker och tillsammans med företagen i ventilationsbranschen hjälps vi åt att skapa en hälsosam inomhusmiljö, samtidigt som utvecklingen hjälper till att få ner energianvändningen.

Nu ser vi fram emot en spännande höst med mycket aktiviteter och nyheter inom branschen!

Läs mer och hitta nyttiga fakta på svenskventilation.se

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss