Trevlig och solig semester!

02 juli 2018
Camfilblogg_Resvaska

Det börjar bli dags att logga ut och gå på välförtjänt ledighet. Kanske har du redan packat badväskan och gått ut i sommarsolen, eller så tar du lite senare semester och hoppas på fördröjt högtryck och en god bok under trädet? Oavsett när din semester infaller är det skönt att tänka på något annat än arbete och effektiv luftfiltrering under en tid. Och utomhusluften lär ju finnas kvar även efter sommaren.

På tal om högtryck och luftströmmar, i höst väntar spännande nyheter när det gäller ISO16890-standarden för klassificering av luftfilter. Den nya ISO16890-standarden är den enda som gäller då och den gamla EN779:2012 upphör sista juni. Vi kör som vanligt igång med betydligt mer än detta, det kan du se bland annat i våra sociala medier, om du besöker vår RoadShow-trailer, våra Filterskolor och läser på vår hemsida. Spännande, eller hur?

Ha nu en härlig och avkopplande sommarledighet vad du än har för planer. Vi hörs i augusti.

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss