Camfil på plats vid Roomvent Ventilation 2018, i Espoo Finland

07 juni 2018
7-juni_trailern2

Veckan som gått har varit fullspäckad med intressanta föredrag om ventilation och inomhusluft. Konferensen Roomvent Ventilation 2018, med flera hundra deltagare från hela världen, pågick från söndag till tisdag på Aalto University i Espoo, Finland. Camfil medverkade som guldsponsor.
På konferensen diskuterades ämnen som boendes hälsa, ventilation och hållbar utveckling, speciella applikationer, renluftsteknologi, design och kontroll. En av huvudtalarna var professor Pavel Wargocki, från Danmarks tekniska universitet, med mer än 20 års erfarenhet och forskning om människors behov och krav när det gäller inomhusmiljöer. Organisationer som ASHRAE och Rehva fanns också på plats.

Vi på Camfil bidrog med vår kunskap om luftfiltrering och ställde även ut med vår RoadShow-trailer utanför konferenscentret. Valet av luftfilter är ju avgörande när det gäller att skydda människor från föroreningar.

För oss är det högintressant att närvara på konferenser som Roomvent Ventilation, träffa forskare och fördjupa vår kunskap om hur olika former av ventilation och luftrening påverkar vår inomhusmiljö.

Här kan du läsa mer om konferensen!

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss