NordBygg 2018 – en succé

12 april 2018
camfil_nordbygg_2018

Camfil ställer självklart ut på NordBygg-mässan och även i år har vi haft ett stort antal besökare i montern. Här har vi lanserat vår nya filterram av 100% återvunnen plast till vår storsäljande serie Hi-Flo XL.

Men det är inte bara återvunna filterramar som har visats på NordBygg. Här har vi också presenterat vårt AirImage System, där vi använder partikelsensorer för att visa innehållet av PM1-partiklar i μg/m3.

I montern har besökarna också kunnat se hur ett vanligt ventilationsfilter (klass ePM1 60%) renade luften i mässhallen till en mer anständig nivå. Luften passerade även ytterligare ett steg, genom ett HEPA 13-filter som finns i våra Air Cleaner luftrenare.

Med hjälp av AirImage kan vi också styra våra luftrenare och kontrollera luften över hela världen där sensorer placerats ut. På det här sättet kan du som kund berätta om och marknadsföra renluftzoner för att attrahera kunder och besökare. En smart lösning för butiker, drivmedelstationer, hotell eller andra ställen där människor vistas.

Vår 360° VR-station har också varit populär. Här har kunderna fått ta på sig VR-glasögonen och se en rafflande film där man kan följa partiklar från stadens förorenade luft, in via ventilationssystemet och filtrering via filter till inomhusmiljöer. En helt unik upplevelse där man på riktigt nära håll får se hur bra filtrering påverkar inomhusmiljön.

Här kan du se filmen:

Inga VR-glasögon i närheten? Se den ”vanliga” versionen av filmen här

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss