Återvunnen plast blir ny filterram!

28 mars 2018
CamfilBlogg_sustainability-report

Kom och besök Camfils monter på NordBygg-mässan den 10-13 april. Där lanserar vi en helt ny ram till vår luftfilterserie, Hi-Flo XL, gjord av 100% återvunnen plast. Våra filter Hi-Flo XL säljer i stora volymer och därför känns det extra bra att använda återvunnen plast för just den här serien. Ett viktigt steg mot en mer hållbar värld.

Redan 2009 inledde Camfil arbetet med att bli det första hållbara luftfiltreringsföretaget i världen. Vi lanserade ett internt program, Camfil Cairing, och publicerade vår första hållbarhetsredovisning på frivillig basis.

Dagligen ger vi kunder råd om hur de ska välja de mest energieffektiva filtren för att både bidra till bättre inomhusmiljö och minskad energianvändning. Det ger fördelar för både deras verksamhet och vår planets framtid. Vi fokuserar även på att utveckla hållbara lösningar där man tar hänsyn till produktens hela livscykel.

Dessutom arbetar vi för att stärka vårt partnerskap med dig som kund, med hjälp av högsta möjliga affärsetiska standard i form av respekt för upphovsrätt, ärlig konkurrens och ett transparent förhållningssätt i affärer. Alla dessa principer finns upptagna i vår uppförandekod som gäller Camfil globalt.

För mer information om vårt hållbarhetsarbete kan du läsa vår årliga Sustainability report.

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss