Ren luft för rena miljöer

01 mars 2018
Sjukhusmiljö kräver hög tillförlitlighet när det gäller ren luft och ventilation.

Sjukhus, renrum och läkemedelsanläggningar kräver extra hög tillförlitlighet när det gäller ventilation och ren luft. Här är två unika Camfil-lösningar som hjälper dig att hålla partiklarna borta. Besök oss gärna på Underhållsmässan i Göteborg den 13–16 mars så berättar vi mer!

CamCube AS

CamCube AS är vårt unika kanalanslutna filterhus för HEPA-filter. Precis som tidigare filterhus i serien är CamCube AS byggt för tillförlitliga HEPA-filter, men här har vi även byggt in ett unikt scanningsystem. Utanpå filterhuset sitter en liten vev som kontrollerar scanningverktyget inuti huset. Med scanningsystemet får du alltid en korrekt validering utan att störa funktionen i filterhuset. CamCube AS är moduluppbyggt för anpassad och enkel installering i kanalsystemet.

Läs mer om CamCube AS

CleanSeal

CleanSeal är vårt innovativa tilluftsdon som är specialutvecklat för sjukhus, renrum och läkemedelsanläggningar. Enkel att installera och underhålla. CleanSeal är en robust, helsvetsad konstruktion utan risk för läckage. Vi rekommenderar alltid Camfils egna luftfilter i ditt CleanSeal så att vi kan garantera ett lågt tryckfall med både miljömässiga och ekonomiska fördelar.

Läs mer om CleanSeal

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss