Luftrening i industrimiljö – en ren besparing

16 februari 2018
Luftrenaren CamCleaner

Camfil har en serie luftrenare för industriell miljö, CamCleaner. Det är en serie patenterade luftrenare med marknadens effektivaste HEPA-filter. De fungerar som ett komplement till den befintliga ventilationen och ger sänkta energikostnader, effektivare produktion och en hälsosammare arbetsmiljö med mindre damm och färre skadliga partiklar.

Även de allra minsta partiklarna i luften fångas upp av CamCleaner. HEPA-filtren är så effektiva att luften måste passera tre gånger genom ett vanligt ventilationssystem för att motsvara samma luftrening som en enda cirkulation genom CamCleaner. Du kan även cirkulera och rena den uppvärmda luften som redan finns inne i lokalen, istället för att ta in och värma ny kalluft utifrån. I lokaler med hög takhöjd blandar CamCleaner den varma luften som stigit uppåt och för ner den till golvet igen. Därmed behöver ditt värmesystem inte arbeta lika hårt.

Du vet väl också att renare inomhusluft ökar livslängden på belysning, truckar, lagersystem och annan teknisk utrustning?

Besök oss gärna på Underhållsmässan i Göteborg den 13–16 mars! Här ställer vi ut en nyutvecklad CamCleaner CC2500 som du kan titta och känna på, så berättar vi mer om vår luftrening i industriella miljöer!

Läs mer om våra luftrenare här

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss