Vi kan industriell rening

01 februari 2018
CamfilBlogg_Industriell rening

Vi på Camfil har, vid sidan av våra luftfilter för exempelvis komfort- , sjukhus-, industri- och renrumsapplikationer, ett stort sortiment av stoftavskiljning och luftrening för att rena luften från skadliga utsläpp. Det är våra Gold Serie-apparater som används för en rad olika processer i läkemedelstillverkning, kemisk industri, svets och skärning, plastindustri och livsmedelsindustri.

De har en mängd fördelar såsom hög filtereffektivitet med våra HemiPleat-filter, enkelt patronbyte med snabböppnande excenterarmar och en modulär konstruktion för optimal flexibilitet. De är lätta att installera och underhålla. Vi kan också erbjuda en hög anpassningsbarhet till olika kunder.

Besök oss gärna på Underhålls-mässan i Göteborg den 13-16 mars, där vi ställer ut en stoftavskiljare som du kan titta och känna på, så berättar vi mer om vår industriella sida.

Läs mer om våra stoftavskiljare här.

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss