Så klassificeras ditt Camfil-filter i den nya ISO16890-standarden

02 november 2017
CamfilFB_171103

Nu kan du snabbt ta reda på hur ditt nuvarande Camfil-filter klassificeras enligt den nya standarden ISO16890. Med ISO16890 kommer varje enskilt filter märkas med den procentuella effektiviteten. Detta kommer att framgå som en del i produktnamnet, till exempel ePM1 60%.

För att vägleda dig som använder Camfils filter i anläggningen har vi tagit fram en fysisk konverterare i form av en snurra. Här väljer du luftfiltret som du använder idag och får snabbt fram filtrets klassificering enligt ISO16890. Informationen ger dig också svar på vad du ska kräva i framtida upphandlingar och i rena inköp av nya filter.

Konverteraren får du av din Camfilsäljare och kan även hämtas på våra säljkontor. Det finns även en digital version som du hittar här.

Lycka till!

 

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss