Äntligen semester!

06 juli 2017
CamfilFB_170801

Det börjar bli dags att logga ut och gå på lite välförtjänt ledighet. Kanske har du redan packat badväskan och gått ut i sommarsolen. Eller så tar du lite senare semester och hoppas på fördröjt högtryck och en god bok under trädet. På tal om högtryck och luftströmmar, i höst väntar spännande nyheter när det gäller ISO-standarden för klassificering av luftfilter.

Oavsett när din semester infaller är det skönt att tänka på något annat än arbete och effektiv luftfiltrering under en tid. Och utomhusluften lär ju finnas kvar även efter sommaren. Den nya ISO-standarden för klassificering av luftfilter blev som bekant publicerad runt årsskiftet och under våren har vi börjat applicera den på våra produkter och i vår nya produktkatalog 2017. Efter semestern och under hösten kommer vi att informera betydligt mer om detta, bland annat i våra sociala medier, i vår RoadShow-trailer, Filterskolor och på vår hemsida. Spännande, eller hur?

Ha nu en härlig och avkopplande sommarledighet vad du än har för planer.
Vi hörs i augusti!

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss