Inför Almedalen 2017 

29 juni 2017
Camfil

Almedalen i Visby är platsen där allt händer. Under hela veckan den 2-9 juli är staden fullspäckad med politiker, byggindustrier, energirådgivare, energieffektiviseringsföretag, länsstyrelser, representanter från Boverket, fastighetsägare, skolor och en mängd andra aktörer inom stora industriföretag.
 

Ja, alla är på plats för att konferera, samtala, debattera, och försöka påverka i olika riktningar.  Därför är självklart också branschorganisationen Svensk Ventilation på plats. Det är sjätte året i rad som ventilationsbranschen representeras i en roadshow-trailer nere i hamnen. Inne i trailern kommer det att pågå seminarier och paneldebatter från och med måndag 3 juli till och med torsdag 6 juli. Trailern är bemannad med erfaren personal från olika medlemsföretag inom Svensk ventilation som kan svara på frågor om ventilation av fastigheter för ett hälsosamt inneklimat och energieffektiva lösningar. 
Vi vistas inomhus 90% av vår tid. Bra luft inne är en nyckelfaktor för bättre hälsa och produktivitet. Därför borde samhället ställa starkare krav på inomhusklimatet. I trailern kan du se vår utställning om luften vi andas. Här har vi avancerad utrustning på plats där du kan jämföra luften i Visby med andra städer – och se hur den påverkar inomhusluften.
 
Några av alla händelser i programmet:
• ”Hur kan luften hjälpa oss att tänka bättre?”. Britta Permats, VD för Svenska Ventilation pratar. 
• ”När tar globala storföretag över bygg- och fastighetsbranschen?”. Utfrågning av ansvariga för Microsoft, Google, Ericsson och Installatörsföretagen, på plats i trailern.
• ”En miljard till skolrenoveringar – tar skolorna chansen och hur fungerar tillsynen av innemiljön?” Paneldiskussion med Boverket, Funktionskontrollanterna, Svensk Ventilation, Sveriges Elevråd, Lärarförbundet och Astma & Allergiförbundet 
• ”Energisnart renovering som förbättrar luftkvaliteten”  Anders Freyschuss Svensk Ventilation pratar. 
 
 
Svensk Ventilations fullständiga program för Almedalsveckan 2017 hittar du på här.
Gratis exemplar av Energihandboken till alla som deltar på våra seminarier!

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss