IAQ Matters – ett europeiskt initiativ för en bättre innemiljö

16 juni 2017
CamfilBlogg_170613

Camfil är medlem i Eurovent, som ligger bakom det nya initiativet IAQ Matters. Här hittar du mycket intressant läsning om luftföroreningar inomhus samt hälsa och välbefinnande.

Den europeiska organisationen Eurovent Association består av företag som utvecklar energieffektiva och hållbara lösningar för att förbättra människors hälsa och livskvalitet. Som en av dess medlemmar brinner Camfil extra mycket för IAQ – Indoor Air Quality. För vi vet att dålig inomhusluft går ut över hälsa, skolarbete, jobbprestation och trivsel. Oberoende om du bor i Paris, Dubai, München eller Stockholm.

Tillsamman har vi tagit fram #IAQmatters. Ett gemensamt initiativ från tillverkare av värme-, ventilations- och luftkonditionering i Europa och Mellanöstern, som erbjuder lösningar för att säkerställa ett bra inomhusklimat.

Navet är sajten www.iaqmatters.org, där du hittar intressant läsning kring inomhusluft, föroreningar, hälsa och välbefinnande. En levande sida som kontinuerligt uppdateras med ny information för ett förbättra människans hälsa.

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss