Camfil Roadshow 2017

09 mars 2017
CamfilBlogg170309

Nästa vecka startar Camfil Roadshow 2017, vår turné runt om i Sverige där du lär dig det senaste inom ren luft.

Kanske har du besökt vårt mobila testcenter någon gång under de senare åren – en fullt utrustad trailer för demonstration av luftens partiklar. I år har testcentret fått en total makeover och vi har anpassat utrustningen för den nya globala standarden ISO16890.

Under Roadshowen bjuder vi på en lättare lunch inne i vårt testcenter och ett spännande föredrag med Anders Flyckt, vår tekniske chef i Norden för partikelfiltrering. Vi berättar också om hur den nya filterstandarden ISO16890 gör det enklare att välja rätt filter för ditt behov. Du får även en full genomgång av våra testutrustningar och hur olika filter tar hand om partikelfraktionerna. Anders svarar självklart på dina frågor.

För oss på Camfil är det viktigt att informera dig om vad som sker på marknaden och att du ska känna dig uppdaterad i ditt jobb. Lika viktigt är det att människorna som vistas i dina/era miljöer ska få andas ren luft. Det vinner både hälsan och ekonomin på i längden.

Så kom och ta en lunch, lär dig nåt nytt och passa på att byta erfarenheter med kollegor.

Anmäl dig här 

Tyvärr fungerar länken ej på mobila enheter, så anmäl dig gärna via en dator.

 

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss