Inför Almedalen 2016

30 juni 2016
Camfil

Almedalen i Visby är platsen där allt händer. Hela veckan den 3-10 juli är staden fullspäckad med politiker, byggindustrier, energirådgivare, energieffektiviseringsföretag, länsstyrelser, representanter från Boverket, fastighetsägare, skolor och en mängd andra aktörer inom stora industriföretag.

Ja, alla är på plats för att konferera, samtala, debattera, och föröka påverka i olika riktningar. Därför är självklart också branschorganisationen Svensk Ventilation på plats. Det är femte året i rad som ventilationsbranschen representeras i en roadshow trailer nere i hamnen. Där kommer det att pågå seminarier och paneldebatter från och med måndag 4 juli till och med torsdag 7 juli. Trailern är bemannad med kunnig personal från olika medlemsföretag inom Svensk ventilation som kan svara på frågor gällande det mesta inom ventilation av fastigheter för ett hälsosamt inneklimat och energieffektiva lösningar.

Här är några av alla händelser i programmet!
• ”Energismart renovering som förbättrar luftkvaliteten”. Paneldebatt mellan politiker om varför vi inte satsar mer på utbildningsformer som säkrast leder till jobb.
• ”Internet on Things”. Framtidens energieffektiva och hälsosamma byggnader.
• Vilka föroreningar finns i utomhusluften? Vår luftmätningsutrustning visar hur luftföroreningarna utomhus påverkar inomhusluften.
• ”Mästarnas Energimästare”. Paneldebatt med bland andra Maria Strömkvist (S), Jan Lindholm (MP) Rickard Nordin (C) och representanter från bostadssidan.

Programmet för hela veckan i Svensk Ventilations trailer hittar du här
Och du, kom in till oss och hämta ditt gratisexemplar av ENERGIHANDBOKEN på något av våra seminarier.

 

 

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss