Vi ses i monter A42:30!

31 mars 2016
Camfil_17

Självklart kan du träffa Camfil på Nordbygg även i år! Vi finns på samma monterplats som tidigare och med nya, spännande saker att visa upp. I år jobbar vi bland annat med Sveriges Olympiska Kommitté och hjälper OS-atleterna att förhoppningsvis förbättra sin återhämtning mellan träningspassen. Hur? Med hjälp av de nya portabla luftrenarna City M och City S.

Tillsammans med Stockholms Universitet har Camfil också gjort en undersökning om filtermaterial. Hur bra material krävs det egentligen för att filtrera bort de riktigt små, cancerogena dieselpartiklarna som tar sig in i våra hem, arbetsplatser och andra inomhusmiljöer via ventilationen?

Få alla resultat från undersökningen i vår monter! Här kan du också kika närmare på våra luftrenare och vinna priser i vår tävling!

Vi ses på Nordbygg, Älvsjömässan den 5 till 8 april!

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss