CamfilCairing Week

10 mars 2016
Camfil_13

CamfilCairing Week är ett projekt som genomförs på alla Camfils bolag runtom i världen under en och samma vecka. Alla bolag och kontor har sina egna projekt. Vart och ett av dessa CamfilCairing projekt – stora som små – hjälper till att kommunicera att Camfil är en ledare inom miljö och hållbar utveckling inom vår bransch.


Alla dessa interna initiativ omfattar utveckling och förbättring av våra processer för att spara energi, skapa en bättre och säkrare arbetsmiljö eller förbättra medarbetarnas hälsa och välbefinnande.

I år bidrar vi bland annat med hjälp till att förbättra situationen i indiska Delhi som har stora problem med förorenad luft. Sjukhus i Italien får också hjälp med att förbättra luften i innermiljön. Vi skänker också ett bidrag till WWF för att skydda den utsatta regnskogen på Borneo – naturens eget luftfilter.

På Camfil är vi stolta över våra projekt, om vi så donerar blod, planterar ett träd, gläder föräldralösa, utbildar oss i eco-driving, lär oss om kemikalier i städskåpet, äter vegetariskt, främjar närmare relationer med det lokala samhället eller ger en hjälpande hand till behövande.

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss