HBV väljer Camfil till huvudleverantör

02 februari 2016

Camfil Svenska AB har vunnit ett avtal som förstahandsleverantör av luftfilter till HBV, som är inköpscentral åt Sveriges allmännyttiga bostadsbolag. Camfils välkända luftfilter, Hi-Flo XLT, utsågs till det mest energieffektiva valet. Camfils strategi är att i första hand leverera en bra inomhusluft för människors hälsa och välbefinnande. I andra hand kommer luftfiltrets energipåverkan, då det står för drygt 30% av ventilationsanläggningens energianvändning. HBV har tagit detta till sig och valt Camfil som förstahandsleverantör av filter utav glasfibermedia, som fortfarande är det bästa materialet när det gäller mekanisk partikelavskiljning. Samtliga HBVanslutna användare av luftfilter kan nu köpa Camfils fullständiga produktsortiment av vår rikstäckande sälj- och supportorganisation.

Vi känner ett stort förtroende för att HBV valt Camfil Svenska AB till sin huvudleverantör och ska göra allt för att leva upp till vårt goda rykte med, förutom bra produkter, hög leveranssäkerhet, FilterButik på nätet för enkel beställning, kunskap om filtrering och lösningar, utbildning via FilterSkolan samt hög servicegrad genom vår säljkår.

Sök på bloggen

Prenumerera

Följ oss